HEJ SYSTEMET, HUR MÅR DU?

Hihihhhihihhihihih, SKA JAG KÖPA UT ÅT DIG?!?!?!?!?!

ehm, jag skulle framförallt vilja tacka Micke. Ja, Tack för den här tiden. Tack som fan.




Jakan-tuggare, brä.

Yo bro!
Gårkvällen blev lyckad minsann. Det var som att åka tillbaka några år i tiden, Linn, Annie och Sara jao! Det blev en riktig Jakan-kväll för ovanlighetens skull. Vi började med några cider på min gård, sen förflyttade vi oss några meter till Rickos uteservering, det är faktiskt ett riktigt fint och mysigt ställe här :) När Annie skulle beställa stod det ett riktigt äcklo bredvid, kanske 45, som raggade utan hämningar, oh yes. Mest chockad blev jag av hans avslutnings-line "aja, hör av dig om det rinner till". Hahahaha. Haha. Ha.
Sedan skulle vi ta tåget in till stan men vi alla var lite halvsega, så när vi stod på stationen och väntade på tåget så tänkte vi "Vafan... Villan då?" Det är en pub som ligger precid vid stationen, så vi ropade över och frågade när dem stängde, 1.00, good enough for us så vi trippade dit. Blev lite bjudna av två killar, en från Kongo som var gentleman eftersom han fick "tscha tscha tscha" som barn. Hehe. Och Mallis! Sen kom Dennis och hans peeps, kul att träffa honom! Vi hade some serious talk asså. Roligast var ändå att Sara var med och blev packad som vanligt haha, "Linn, jag älskar dig, förlåt för back in the days, blablabla" Haha it was fönniii. Löv ju gööls! Grattis återigen lilla Pannie.










Ja må hon leva! ja må hon leva! jaaa må hon leva ut i hundrade år! javisst ska hon leva! javisst ska hon leva! javisst ska hon leva ut i hundrade år! blablabla skjutas på en skottkärra fram! Hurraaa!


 

Happy böööshdej to you, happy böööshdej dear Annie, happy böööshdej to you! 20 år blir den lilla tönten! Kommer ihåg när vi va små bebbar och träffades på dagis hihi, fast där va vi nog inte så bra kompisar, nej. Men nu min lilla bo <3
Började dagen med att ställa klockan tidigt på min semester (!?) för att kunna köpa present till Pannie. Jag och mor pallrade oss in till staden och gick runt lite, hon fick ett par skor, jeansleggings och en finfin klänning! Och lite Vitamin Well, haha! Så. Jävla. Generöst. Vi åt lite lunch och irrade omkring lite till, sen åkte jag och Annie till Slussen och gick på Mosebacke och tog en öl (cider), världens mysigaste, varför är vi inte där oftare!? Utsikt över heeela stan verkligen. Åh, Stockholm i mitt hjärta. Nu väntar jag på att hon ska äta klart med sin family och sedan blir det att behandla vätskebristen lite till va, jobbigt såhär på sommaren :(


Ha det bra mina vänner! ♥

Jag har

världens bästa intution.


Världen e bra liten


Hejsan mina vänner!
Jag kom nyss på mig själv med att fortfarande sitta med morgonrock och vara helt seg... Klockan är snart 22.30... Som ni kanske redan listat ut så var det utgång igår! Jag, Pannie och Ida träffades hemma hos Ida och började behandla vår vätskebrist. Några liter senare begav det sig mot staden och denna gången Medis och Snaps. Helt otroligt att vi kom in med tanke på att det är 23 där, och ingen av oss var speciellt schtabila, nej. När vi stått i kön ett tag och kom fram till vakterna är det första jag gör att tappa mitt pass på marken och ska ta upp det, klart jag ramlar. Sen tappar annie ut sina cigg och bara står och glor så vakten tog upp dem. Sicken gentleman! Hmm ja, in kom vi iallafall!
Världen e bra liten sammanfattar kvällen bra. Tack flickor för en mysig utgång! Bilder kommer när Annie inte är lat, som vanligt. Dags att skaffa egen kamera?

Imorgon fyller Annie-bo år! Glöm inte att gratta henne! Hon har sådan tur den flickan, som ska till sjukhuset på tisdag så hon får varken äta eller dricka efter klockan 20 imorgon. Hehe. Hej tidig fylla!



Hejdååååååååååååå.

jag-snor-den-från-liza-vol-2

13 HAR DU:
-Ett förhållande: Nej
-En bästa vän: Flera!
-Haft ett seriöst förhållande: Mnja
-Dejtat en av dina bästa kompisar: Naj
-Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
-Fått ditt hjärta krossat: Ja
-Haft ett one night stand: Typ
-Skrikit åt en lärare: Inte jag heller
-Kysst någon och sedan ångrat dig: Nae
-Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Åh ja
-Några smycken som kostat över 1000: Tror icke det
- Snusat: Faktiskt inte

11 DAGENS:
-Kläder: Jobbkläder
-Frisyr: trökig
-Låt: hmm
-Vill ha: fint sällskap
- Sjuka: människor at work...
- Drog: aa men gissa?
-Saknad: närhet
- Köp: två tunikor, ett linne, ett hårband, lunch...
- Godis: siips
-Attityd: trött
-Tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: fan jag orkar inte sminka mig - men jag måste

11 FÖRSTA:
-Bästa kompis: emma
-Bil: tåg
-Kärlek: jadu..
-Husdjur: chinchilla!
-Semester: Kreta
-Jobb: St jude medical
-Köpta skiva: säkert spice girls
-Piercing: Öronen
-Konsert: westlife?
-Fylla: 11½ år på nyårsafton (y)

10 SISTA:
-Personen som smsade dig: Mange
-Personen som du kramade: Annie?
-Peronen som ringde dig: Mamma
-Personen som du ringde: Isabelle
-Personen du sa 'jag älskar dig' till: Pappa
-Alkoholdrycken: dont remember
-Bilfärd: dont remember
-Filmen du såg:  Boy A - se den!
-Gången du grät: Detduuuu.
-Måltiden: kyckling och mozzarella/tomatsallad


9 SKULLE DU:
-Våga hoppa fallskärm: tvivlar på't
-Våga hoppa bungyjump: tvivlar på't
-Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: ehhe JA TACK
-Kalla dig själv lycklig: mnja
-Hellre ta bilden än vara med på den: Hellre ta bilden.
-Kunna gråta över en kille: vem har inte gjort det? Ah just det, Natalie.
-Kunna gråta över en tjej: jag antar det
-Ljuga för någon: Ja 
-Kunna springa 50mil: HAHA

8 VAD:
-Gör du just nu: födriver tid och har semester
-Ska du göra imorgon: f.e.s.t. 
-Säger du till dig själv när allt känns svårt: allt händer av en anledning
-Har du med dig in på bion: sällskap och guuudis
-Är det för färg på dina byxor: svarta
-Är det för väder hos dig just nu?: mörkt
-Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: det som är speciellt på just honom
-Skulle du göra om du vann på lotto: resa, skaffa lägenhet, skämma bort mina loved ones

7 SAKER DU
HAR PÅ DIG:
-1. mjukisbyxor
-2. underkläder
-3. långt svart linne
-4.
-6.
-7.

6 BLANDAT:
-Är du blyg för det motsatta könet?: ibland
-Hur gammal blir du nästa födelsedag: SYSTEMET
-Har någon berättat en hemlighet för dig den här vecka: Liten kanske 
-Använder du huvtröjor: ibland så
-Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Ja! Flera inplanerade men orkar inte rabbla upp
-Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: kommer bra överens med båda tror jag

5 VAL:
-Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång.
-Sommar eller vinter: Sommar
-Vilken ålder har varit bäst hittills: 17
-Sova på sida, mage eller rygg: Sida
-Kramar eller kyssar: huuugs



alkoholförgiftning


Ja, nästa vecka satsar jag på en alkoholförgiftning. Hej fjårtis. Men det var så länge sen vi festade på riktigt. Måndag fyller annie år = fest. Tisdag är tidsdag.. Onsdag är lill-lördag = fest. Torsdag fyller jag år = fest. Fredag firar vi mig = fest. Lördag = fest. Söndag = avliden.

Wihoooooooo.

DOS-METER-DUMHETER

Tjenis penis gött fölk!
Idag var jag ledig, åh ja. Jag sov, jag vaknade, jag sov lite till, jag var seeeg, sen kom Annie och Sara förbi och väckte mig till liv en aning. Skulle iväg på bio men orkade inte, så jag och Pannie hyrde film istället och köpte hem mat och äckligt mycket onyttigt. Vi såg Boy A, den var faktiskt bråå :) Och han var söt, Annie ville ha naaa (ja okej, jag med)! Hon vill ha alla now a days haha (flåt mig bo) men ja, är det nån som är intresserad så är det bara att skriva en kommentar, för jag har ju sån otrolig läsar-skara. Efter filmen lyssnade vi musik och pratade pojkar, ja POJKAR, för män finns inte. Ge oss två-meter-dumheter, någon? Snälla?


073011... kommer faktiskt inte ihåg mer ;)

PURRE HEJ!


Jag drömmer mig bort till bergsklippor med havsutsikt och solnedgång, frisk luft och noll stress, ge mig detta nu.

 Linn med bo-armband <3

Tja fan. Poetisk rubrik va? Hihi. Jag är trött, ja igen, eller fortfarande kanske. Ligger här med min bebis och ska snart sova, jobb 10 timmar imorgon. Känner jag lite avundsjuka? Två dagar till, sen kan jag andas en dag. Tre dagar sen kan jag andas en dryg vecka. Fan jag känner hur shoppingsuget kommer smygandes, snaaart löning och ledighet, då kan det gå vilt till med lilla plånboken! Annie-bo, vi får hålla koll på varandra! Jag vill ha... Kläder, massa kläder, underkläder, skor, väskor, skärp, sjalar, solglasögon, accessoarer, smink... HEHHEHE. Andas.


Adios amigo.

You sit there in your heartache Waiting on some beautiful boy to To save you from your old ways You play forgiveness Watch it now here he comes

.

En till rubrik

Yo bitches.
Äntligen hemma, och imorgon börjar jag inte förrän 17.15, happy day! SOVA. Timmarna på jobbet gick snabbt, tur att man jobbar med härliga människor minsann. Fast en vill jag strypa, nämner inga namn, men alla vet nog vem ändå :)
När jag klev av tåget hörde jag en vacker stämma ropa "LIIIIIINNNNNNN!!!!!" och det var Annie med hennes lilla tysk Kevin. Det var lite roligt haha, inte sett honom sen Agia Napa. Sen kom Sara förbi jobbet en sväng med, det är typ vår samlingsplats. Blabla.

Jaha, vill ni ha tips på vad ni vill ge mig i födelsedagspresent? Ja, okej!




Dvs: Tatuering(ar), solglasögon (saltopeppar.se), klockan (ja den är för dyr), massage (axelssons elevbehandlingar e billiga), nagelförlängning (nej, ni har rätt, kommer aldrig funka med jobbet)



hard work work

Jag är trött på att jobba. Så trött, så trött. Åtta dagar på raken är ingen höjdare, I tell you. Men men, det är "kul" bara man tar sig dit. Jag jobbar idag, imorgon, måndag och tisdag - ledig - jobb, jobb, jobb - en veckas semester... Håll ut.
Det ska bli så sköööönt att vara ledig + att löningen kommer, åh. Jag måste åka ut i skärgården! Vem vill med? Jag ska sitta på uteserveringar. Jag ska ligga i parker. Jag ska fylla 20. Annie ska fylla 20. Vi ska grilla! Åhh, DET SKA VARA BRA VÄDER.

Jaha, nähä.. Om man skulle ta och föna håret och åka och jobba då.

Rubrik

Jag är så himla trött. Min rygg värker, mina fötter värker, min hjärna värker. But still, idag har varit en bra dag. Mest tack vare myspys kollegor. Det fanns verkligen iiiiingenting att göra på jobbet, började dagen med att sitta i helveteskassan, då är det alltid mycket att göra, men Gud måste ha hört mina böner, för den gick sönder.
Fick besök av Lizliz som skulle åka till London, satana orättvist. Fan vad jag gillar London, måste dit snart igen! Resan dit med tjejerna var verkligen bäst. Det kändes så magiskt på nåt sätt haha, säkert för det var första gången utan föräldrar, fyra minderåriga tjejer på äventyr! Anywho, fick allt besök av plastsystra med! Hon fick jobb idag, congraaaaats you slut :D
Imorgon jobbar jag igen, på lördag, på söndag, på måndag, på tisdag... Yey! Ska iaf ut och ha en HBC-utgång imorrn, happy day! Då jävlar kör vi järnet.


Sup/sug och svält, trevlig helg!


00:13

Jag är trött på spelet.


MÖT ERIK HASSLE, MIN SVÅGER




Den 31a, mina vänner!

Som ni alla borde veta så fyller jag Systembolaget den 30e juli. 20 år alltså för er blondiner.
Fredagen den 31a firar vi! Fest, ferre, party, kalas, galej! Vi grillar på min gård, fuck you all som inte bor i Jakan, ni får röra på era lata rövar och ta pendeln i hela 17½ minutjävlar, OKEJ!? Grill och sedan utgång, Debaser slussen skulle jag tro, och NEJ, jag tänker inte stressa, så ni snåla/fattiga jävlar får åka innan om ni vill slippa inträde. Hehe, I love you all (a)!

Jag kommer här bjuda på inbjudningslistan, så fin så.

NI ÄR VÄLKOMNA:
(bilderna är klickbara)

 
Fröken Isabelle Viklund, beloved plastsyster och dear friend.
Du bidrar med: Stjärnstatus och Lyxfeeling, Isabelle är nämligen
ett nytt stjärnskott på filmstjärnehimlen då hon kammat hem en
av huvudrollerna i den interna succé-serien "LÖ" (Lidingö)


Miss Emma Blidberg, min käre äldste vän, bo, tvillingsjäl!
Du bidrar med: Den fetaste sthlms-dialekten man kan hitta,
strålande skönhet, inside and out! Hihi. <3


Fröken Annie Palmqvist, min käre bo for life <3
Du bidrar med: Inte minst din otroliga sociala kompetens
och festarvilja! Vi kommer säkerligen få se en platinablond
partypingla med en klänning to die for, som drar igång
feststämningen. Shoppa lugnt!


Miss Sara Zemed, en av dem äldsta och finaste!
Du bidrar med: Din lyhördhet, sjuka humor och flamsighet,
vi ska heller inte glömma din skönhet och stil, Sara kan nämligen
"worka" ALLT.
P.S, jag vill ha tillbaka mitt rosa skärp fan!


Miss Miriam "Prinsessan" Palo, en av de närmsta och mest beloved.
Du bidrar med: Något vackert för gästerna att vila ögonen på.
Miriam har faktiskt även en personlighet värd att hänga i julgranen!
Hon har generna, precis som myself, låt oss därför agera Våra fäders döttrar,
blandat med lite HBG-feel så blir detta utan tvekan en kväll vi sent skall glömma!


Fröken Natalie Shojaei, min fina duktiga tatuerare och beloved bröd.
Du bidrar med: Den by far sjukaste personligheten och ungefär ett 30-tal
tatueringar på din blott 20åriga kropp. Sen kan vi även förundras över
Natalies förkärlek för gamla, och då menar jag gamla svenska låtar, filmer, 
bilträffar och rockabilly-stuff, när hon är iranier!? Vad hände egentligen, Natal?


Herr Christofher Larsson, ballen my man!
Du bidrar med: Bästa snobbfacet there is, i den klass att man inte ens kan finna samma
kvalité på självaste Stureplan. Du bidrar säkerligen även med roligast dialekt och mest sprit!
Hehe purre!


Señor Viktor Cabrera, my dear plastkusse jaao!
Du bidrar med: TESTOSTERON! Glatt humör, skön stil och dina vita masker!


Señorita Julia Bendelin, das MILF!
Du bidrar med: Massa skratt och sjukt humör, bebismage och snyggast skor i världen!



Señor Daniel Svensson,
Du bidrar med: TESTOSTERON, once again! Även den manliga versionen av myself,
dvs, mighty bitter och ironisk. Ett litet barn trapped in a man, välkommen in i lammkötts-djungeln!


Fröken Liza Berglund vafan, min oskuldsfulla lilla bäbis ;)
Du bidrar med: Barnslighet, humor, nostalgi och inte minst emetofobi! :O
Så, akta dig Lizliz, det kan gå vilt till! Pussis!




 


 

..........to be continued







JAG VAR DÄR

Jag har skojat med er hela tiden, klart jag var där! :O HULTSFRED <3

"Linn med vänner på Hultsfred 09"

Mmm




Ragg



Jag spetsade den.



Jag och kärleksarmén



KINGS OF LEON <3



Bättra på sminket lite



So sweet.



"Festa för mig med"



Fan det var länge sen Marre!



Inte så träffsäker alla gånger



Fyllekäk <3



Skorstenen



"Jag känner inte dig men när du ler så ler jag tillbaka"



...och jag återuppstod

Hej. Jag lever.
Mitt senaste inlägg om Agia Napa och att det går så långsamt att lägga upp bilder därifrån har gett mig sån ångest att jag helt enkelt var tvungen att ta en bloggpaus, ni vet, som självaste BB.
Ehh jaha, what's new? Det blev inget Hultan för min del, men mina små boisar hade det mys såklart och var så gölliga och ringde mig under varje favvospelning. En veckas semester har dock vart väldigt skönt även fast jag inte gjort så himla mycket, mest bara varit och träffat mina beloved friends. Jag och Miss. Palo har konstaterat att vi är hundar for life, och jag och Miss. Shojaei är bröd for life. Jag och Annie tog en springnota från PG's för andra gången, ska vi våga oss på en tredje? Jag har numera en "vanlig" hårfärg. Jag har gjort slut på min lön, men jag vet inte hur... Ja det är som vanligt med andra ord.

...Lizliz är du nöjd nu?
Puss heeej.



Hultan '07 (klickbara)


RSS 2.0