Jakan-tuggare, brä.

Yo bro!
Gårkvällen blev lyckad minsann. Det var som att åka tillbaka några år i tiden, Linn, Annie och Sara jao! Det blev en riktig Jakan-kväll för ovanlighetens skull. Vi började med några cider på min gård, sen förflyttade vi oss några meter till Rickos uteservering, det är faktiskt ett riktigt fint och mysigt ställe här :) När Annie skulle beställa stod det ett riktigt äcklo bredvid, kanske 45, som raggade utan hämningar, oh yes. Mest chockad blev jag av hans avslutnings-line "aja, hör av dig om det rinner till". Hahahaha. Haha. Ha.
Sedan skulle vi ta tåget in till stan men vi alla var lite halvsega, så när vi stod på stationen och väntade på tåget så tänkte vi "Vafan... Villan då?" Det är en pub som ligger precid vid stationen, så vi ropade över och frågade när dem stängde, 1.00, good enough for us så vi trippade dit. Blev lite bjudna av två killar, en från Kongo som var gentleman eftersom han fick "tscha tscha tscha" som barn. Hehe. Och Mallis! Sen kom Dennis och hans peeps, kul att träffa honom! Vi hade some serious talk asså. Roligast var ändå att Sara var med och blev packad som vanligt haha, "Linn, jag älskar dig, förlåt för back in the days, blablabla" Haha it was fönniii. Löv ju gööls! Grattis återigen lilla Pannie.










Kommentarer
Postat av: Annie-boo

HAHA! Alltså ursäkta!! Men det är fan bara du som kan lyckas göra något sådant med ett par fötter som har VÄRLDENS mjukaste skor på sig :P

2009-07-29 @ 09:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0